Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

HUNDKURSER

Välkomna till oss och vår uppvärmda träningshall på Östergärde Industriväg 29A, Göteborg (Hisingen)!

Vid besök hos oss hittar du gratisparkeringar. Se bild nedan. Parkera inte vid lastportarna då alla företag har sina parkeringar och transporter kan komma stora delar av dygnet. 

  • Vi erbjuder hundkurser, hundutbildningar samt köp av pälsvårdsprodukter och andra tillbehör direkt från vårt showroom.
  • I kalendern hittar du våra öppettider som varierar vecka för vecka. Tveka inte att höra av dig om du vill komma på någon annan tid. 
  • Under fliken hundkurser hittar du det som vi erbjuder för stunden.
  • Det finns möjlighet att boka egen träningstid i hallen. Maila oss för mer information. 

Vi är distributörer för Chris Christensen, iGroom, So Posh och Tauro Pro Line i Sverige, plus att vi har så mycker mer såsom leksaker, filtar, bästa hundgodiset, matskålar m.m.

Vi hoppas du hittar något som just du är intresserad av. Kika gärna in i kalendern lite då och då samt under fliken hundkurser. 

Vårt motto för att göra våra hundar lyckliga: 

  • träning med variation
  • bra mat
  • bra gemensam vila
  • regelbunden päls- och friskvård 
  • roliga aktiverande leksaker 

Varmt välkomna ! 

KALENDERN HITTAR DU GENOM ATT KLICKA HÄR 

Rasta gärna din hund innan du kommer in i hallen. Det finns gott om rastningsmöjligheter mellan parkeringen och Björlandavägen. Plocka upp efter din hund. Har du glömt påse så kom bara in och hämta. I träningshallen använder vi enbart inomhusskor alt. kan du gå i strumplästen. (Ej barfota) 

Kom gärna in i hallen ca 10 minuter innan kursstart. Tänk på att hålla avstånd mellan hundarna. Har du en löptik vill vi att du använder tikskydd. Är tiken i höglöp får du gärna höra av dig innan kursen. Har du en hane som markerar inomhus vill vi att du använder hanhundsskydd. 

Alla hundar ska vara vaccinerade enligt Svenska Kennelklubbens regler och vi har alla ansvar för vad vår hund kan hitta på både inom- och utomhus. 

Toalett finns runt hörnet och du lånar nyckel för att få tillgång till den. 

Parkering finns (se bild) och det är helt gratis. Parkera inte vid lastportarna. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen