Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

HUNDKURSER

Välkomna till oss och vår uppvärmda träningshall ! 

Vi startar under våren 2024 och mer information kommer när vi öppnar upp våra dörrar. I kalendern ser du våra öppettider som varierar vecka för vecka. Vi har ett showroom som öppnar i slutet av februari där du kan kika på alla våra produkter. Vi är distributörer för Chris Christensen, iGroom, So Posh och Tauro Pro Line i Sverige. Handla produkter kan du göra direkt i vårt showroom eller på webben. 

Vi erbjuder hundkurser och seminarier med olika föreläsare. Följ oss på sociala medier så missar du inget som just du kanske är intresserad av eller kika in i kalendern lite då och då :)

Varmt välkomna ! 

KALENDERN HITTAR DU GENOM ATT KLICKA HÄR 

I träningshallen använder vi enbart inomhusskor alt. kan du gå i strumplästen. (Ej barfota) 

Rasta gärna din hund innan du kommer in i hallen. Det finns gott om rastningsmöjligheter mellan parkeringen och Björlandavägen. Ingen rastning får ske i gången fram till hallen. Är olyckan framme så plocka upp efter din hund. Har du glömt påse så kom bara in och hämta en :)

Kom gärna in i hallen ca 10 minuter innan kursstart. Det är 15 minuter mellan kurserna så det finns gott om tid för er som avslutar er tid samt för er som startar.  Tänk på att hålla avstånd då inte alla uppskattar att hundarna hälsar på varandra. 

Alla hundar ska vara vaccinerade enligt Svenska Kennelklubbens regler och vi har alla ansvar för vad vår hund kan hitta på både inom- och utomhus. 

Toalett finns runt hörnet och du lånar nyckel för att få tillgång till den. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen