Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Om oss

Anita heter jag och bor tillsammans med min familj i Torslanda. Jag har uppfödning av pudlar i de mindre storlekarna under kennelprefixet Cyberspace. Pudel har jag haft sedan 1980 och min första valpkull föddes hemma i Borås 1986. Raser som jag och min familj haft är schäfer, belgisk mallinois, greyhound, whippet, tax och kelpie.  

Se gärna mer information på kennelsidan. www.kennelcyberspace.com

Utställningar roar mig och självklart då också pälsar. En päls i god kondition kräver inte bara mycket arbete utan också rätt produkter. Ingen päls är den andra lik även inom samma ras. Om pälsen av någon anledning är i dålig kondition finns hjälp att ta till med rätt produkter och rätt behandling. Ring gärna för att prata päls eller om du har andra frågor.

Jag är distributör för Chris Christensen Systems och har Sverige som mitt arbetsfält. Chris Christensens grooming produkter är världsledande och det finns något som passar alla. Jag är också distributör för Hydrogroom och hos mig hittar du Best In Show Trolleys, dvs de mest exklusiva burvagnarna på marknaden. 

Du hittar mig på olika event och alla produkterna finns också här på hemsidan för beställning. Om det är något speciellt du önskar som du inte hittar hos mig, tveka inte att ringa/maila och fråga om jag kan ta fram ett prisvärt förslag. 

Ser fram emot att träffa dig  !!

anita@cyberspacehundcenter.com

www.cyberpacehundcenter.com

www.kennelcyberspace.com

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen