support@cyberspacehundcenter.com

  Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

Om oss

Anita heter jag och bor tillsammans med min familj i Torslanda. Jag har uppfödning av pudlar i de mindre storlekarna under prefixet Cyberspace. Pudel har jag haft sedan 1980 och min första valpkull föddes hemma i Borås 1986. Raser som jag och min familj haft är schäfer, belgisk mallinois, greyhound, whippet, tax och kelpie.  

Se gärna mer information på kennelsidan. www.kennelcyberspace.com

Utställningar roar mig och självklart då också pälsar. En päls i god kondition kräver bra produkter och rätt verktyg för att göra jobbet lekande lätt. Ring gärna för att prata päls eller om du har andra frågor.

Jag är distributör för Chris Christensen Systems och har Sverige som mitt arbetsfält. Chris Christensens grooming produkter är världsledande och det finns något som passar alla oavsett om du ställer ut eller badar till vardags. Vi har produkterna för dig! Jag är distributör för Hydrogroom och hos mig hittar du Best In Show Trolleys som är de mest exklusiva burvagnarna på marknaden. 

Du hittar mig på olika event och alla produkterna finns sjävlklart här på hemsidan för beställning. Om det är något speciellt du önskar som du inte hittar hos mig, tveka inte att maila och fråga om jag kan ta fram ett prisvärt förslag. 

support@cyberspacehundcenter.com

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen