Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

Lakrits

LAKRITS FRÅN HAUPT (Inte för hundar och katter) 

Vem kan moststå lakrits? Här hittar du sveriges godaste lakrits i oilka smaker. Varför inte passa på att ge bort en burk? Så fina att ge i present. Saltlakritsen kommer att överraska och förföra dina smaklökar som aldrig förr, med oväntade kombinationer och intensiva smaker som är bortom allt du tidigare upplevt.

Sötlakrits från Haupt? Ja, du hörde rätt. Vi vågar påstå att vi har tagit denna klassiska delikatess till en helt ny nivå. Vi har kämpat, slitit och förfinat vår exklusiva kollektion av sötlakrits tills vi nått perfektion. Vi bjuder in dig att utmana dina förutfattade meningar om vad sötlakrits verkligen kan vara.

Glöm allt du vet om traditionell lakrits med choklad. Vi är här för att riva upp reglerna och ge dig en smaksensation som du aldrig tidigare upplevt. Med våra unika kombinationer av lakrits och choklad skapar vi en harmonisk balans mellan sött och salt som kommer att överträffa alla dina smakförväntningar.

Vår chokladlakrits är inte bara en produkt, det är en upplevelse - från det första bettet till det sista. Om du är redo att utforska nya smaker och uppleva något extraordinärt, prova någon av våra lakritssorter med choklad.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen