Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

Ultra Natural Care Schampo

Tauro Pro Line (TPL)  "Where nature meets grooming perfection"!

Naturliga produkter för hund och katt formgivna för att vara skonsamma för dina älskade pälsade familjemedlemmar. Det omfattande sortimentet inkluderar allt från lyxig kosmetika till förstklassig groomingutrustning, designad för att förbättra ditt husdjurs välbefinnande.

Tauro Pro Line består av naturliga och säkra ingredienser. Produkterna har en imponerande sammansättning av upp till 97 % naturliga ingredienser, vilket säkerställer att din hund eller katt får den skonsammaste vård som möjligt. Produkterna är noggrant utformade för att utesluta starka kemikalier som SLS, parabener, silikoner och mineraloljor, eftersom vi tror på att ge hundar och katter den renaste skötselupplevelsen.

Tauro Pro Line är skapad med ingredienser av naturligt ursprung som effektivt ger återfuktning och fukt till hud och päls. Det finns inga aggressiva ingredienser.

Copyright, Cyberspace Hundcenter AB, All Rights Reserved. Upphovsrättslagen (SFS 1960:729) 

TAURO PRO LINE Produkterna är designade och tillverkade i Europeiska unionen, Litauen. Teamet av proffs är stolta över att skapa naturliga, effektiva och säkra produkter för husdjur och miljön. Producerade med grön energi. Produkterna är producerade med förnybara energikällor som sol- eller vindkraft, vilket resulterar i mindre koldioxidutsläpp under tillverkningsprocessen. Återvinningsbara förpackningar. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen