Fri frakt över 800 kr  
  Snabba leveranser

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och det är viktigt att du känner dig säker när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information när köper våra produkter eller vid annan kontakt med oss.

Du är välkommen att kontakta oss på support@cyberspacehundcenter.com alt. 0735-102460 vid eventuella frågor.

Personuppgiftsansvarig

Cyberspace Hundcenter AB, organisationsnummer 559012-3864, är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som behandlas inom företaget.

Hantering av personuppgifter

När du handlar eller kontaktar oss via vår hemsida samlar vi in dina personuppgifter såsom fullständigt namn, adress, e-postadress samt telefon- och/eller mobilnummer.

Användning av personuppgifter

När du har lämnat dina personuppgifter till oss i samband med din order använder vi dessa uppgifter för att hantera din order och administrera ditt köp samt uppfylla avtalsrättsliga förpliktelser som vi som företag har. Uppgifterna används för att fullgöra företagets skyldigheter såsom exempelvis bokföring och skatterättsliga lagar. Vi delar eller säljer inga personuppgifter till annan part. 

Vi förbehåller oss rätten att skicka uppföljningsmail till dig om beställda varor i webbshoppen. Du kan när som helst avböja dessa utskick. 

Dina rättigheter

Du har alltid rätt att begära ett utdrag om de uppgifter vi har registrerade. Begäran ska vara skriftlig och vi kommer säkerställa att vi lämnar ut uppgifter till rätt person. Begäran ska vara undertecknad. Du kan begära att felaktiga uppgifter rättas och även raderas i den utsträckning som är möjlig enligt gällande svensk lag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen